Reviews

★★★★★

“Een warme welkom met een glimlach, deskundig en snel geholpen en nog een lekker babbeltje ondertussen.. wat kan je nog meer willen?! Ik ben fan!”

Sandra Santos

★★★★★

“Super fijne behandeling”

Altijd erg tevreden over mijn kapsel. Een aardige en meedenkende kapster. Ook voor mijn kleine meid , altijd begripvol en geduldig ( wat zeker nodig was).

★★★★★

“Super meiden die weten waar ze over praten. Als je bijzonderheden hebt zoals een gevoelige hoofdhuid of weet ik veel wat luisteren ze naar je en doen er ook echt iets mee!. Super blij met me braids ze zitten heerlijk en zijn heel mooi geworden 😊. Ik kan het je zeker aanbevelen om hier heen te gaan als je mooie braids wil.😉 Tevreden klant hier 🤗”

Rosanne

★★★★★

“Leuke sfeer, leuke mensen”

Belinda

★★★★★

“Ik was eerder op de dag al bij so much beauty voor een manicure pedicure behandeling wat ook heerlijk was. Daarna kon ik gelijk lekker mijn haren laten doen bij so much hair. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en de klantvriendelijkheid. Ook hier kom ik zeker terug.”

Zipora

★★★★★

“Echt een fantastische salon! De kleur van mijn haar is gered. En dat is gelukt dankzij de fantastische kapster die verder kijkt dan welke behandeling je geboekt hebt. Ze kijkt echt naar wat je haar nodig heeft en evalueert dit na alles wat ze doet. Ze gaat echt secuur te werk. Ik had een afspraak gemaakt om low lights te zetten, omdat mijn haar slecht geblondeerd was. Maar ze heeft echt per stuk haar gekeken wat eroverheen zou moeten voor het beste resultaat! En dat heeft gewerkt :)”

Hanna

★★★★★

“Voor het eerst bij haar geweest. Maar wat ben ik ontzettend blij met mijn haar!! En mooi geverfd en super mooi in model gebracht. Ze luistert, neemt de tijd en is vriendelijk. Het voelde zo goed dus ...tot ziens!!!”

Michelle

★★★★★

“Voor mijn trouwdag heeft Ebraynie mijn haar gekruld en extensions geplaatst. Ze heeft mijn verwachtingen overtroffen. Echt een topper.”

Mylene de Winter